Skip to main content Skip to footer

Menukort

Håndmad - serveres frem til kl. 14.00 Kr. 90.-

Lokal ost, røget skinke, syltet rødløg, frisk salat, marmelade og øko. smør. Anrettet med lyst surdejsbrød og mørkt brød.

Brunch Kr. 185.-

Røræg, kalvebacon og lokale pølser, frisk fiskerillette med rugbrødschips samt årstidens lokale frugter. Tykmælk med ahornsirup og mysli, røget skinke, brie og lokal skæreost, marmelade. Smør og nybagt brød.

Sandwich - vælg mellem en af de tre nedenstående frokost Kr. 145.-

SKINKE OG OST
Fynsk skinke og ost m. grov sennep, løgkompot, og lokale salater

 ----

KYLLING
Kylling m. kalvebacon, pesto, syltede rødløg og lokale salater.
----

FLÆSKESTEG

Flæskesteg og rødkål med surt og sprød svær

og lokale salater.
----

LAVES MED NYBAGT SURDEJSBRØD OG SERVERES MED LOKALE SALATER

Varm fynske toast - vælg mellem en af de nedenstående frokost Kr. 145.-

KYLLING
Kylling og lokal ost, hjemmelavet pesto og fynsk kalvebacon

 ----

SKINKE
Røget skinke og lokal ost og pesto

 --- 

FLÆSKESTEG

Flæskesteg og rødkål med surt og sprød svær

 

LAVES MED SURDEJSBRØD OG SERVERES MED LOKALE SALATER

GRÆSKARSUPPE frokost Kr. 115.- aften kr. 145.-

Hokkaidosuppe med kalvebacon, creme fraiche, sprøde krotoner, kerner og friske urter

Dertil langt tids hævet brød og smør

 

 

4-6 JULERETTER 4 juleretter kr. 285.-/ 6 juleretter kr. 335.-

4 retter

Marineret sild med karrysalat af æbler og kapers

Grov æbleflæsk af kalvebacon og fynske æbler

Langtidsstegt ribbensteg med rødkål og sprøde svær

Fynske oste med hybenkompot, syltede nødder og knas

 

6 retter

Marineret sild med karrysalat af æbler og kapers

Dildgravet laks, anrettet på salat, med sennepsdressing

Langtidsstegt ribbensteg med rødkål og sprøde svær

Grov æbleflæsk af kalvebacon og fynske æbler

Vildandebryst på vinterkål med honning-vinaigrette og sprøde kerner

Fynske oste med hybenkompot, syltede nødder og knas

 

TILKØB

Frisk fiskefilet stegt med Nigella-frø samt

hjemmelavet grov remoulade og citron 45,-

Risalamande med lokal kirsebærsovs og knas 45,-

Der servers nybagt lyst og mørkt brød samt smør

 

 

Årstidens salat - vælg en af nedenstående Kr. 140.-

CÆSARSALAT
Romainesalat, kylling, cremet dressing croutoner. Serveres med nybagt brød og smør.

SELLERISALAT
Lokale salater, selleribøf, friske urter, grøntsager, sylt og serveres med nybagt brød og smør.

Børnebræt Kr. 110.-

Kylling toast og sprød kartofler med ketcup, anrettet med grøntstave og frugt.

Tærte - serveres kun om aftenen Kr. 165.-

QUICHE LORRAINE
Sprød tærte med cremet fyld af kalvebacon, løg, ost Serveres med friske salater og cremefraiche med urter.

Årstidens gryderet - serveres kun om aftenen Kr. 185.-

Langtidsbraiseret kalvebryst serveret med urter og tilbehør, salat og ovnstegte kartofler med rosmarin samt nybagt brød.

3 RETTER EFTERÅRS MENU 2 retter kr. 318,- 3 retter kr. 360,-

 

 

Forret

Hokkaidosuppe med fiskerillette, kapers og urter

Hertil hjemmebagt kuvertbrød

105,-

 

Hovedret

Rosastegt oksefilet

Bagte løg og rodfrugter samt estragon kartoffel

med rødvins glace

248,-

 

Dessert

Risalamande:

Ris à la Ma’hus med kirsebæris,

sirup og sprødt kanelsukker

85,-

 

BAGT LAKS - serveres kun om aftenen Kr. 225.-

Laks i rygeostcreme, toppet med frisk dild og fennikel-æblesalat, anrettet med kartofler, surdejsbrød og smør

Burger Kr. 135,-

DEN FYNSKE BURGER


Rosastegt oksekød med sprød kalvebacon, lokal ost, løgkompot, trøffelmayo, syltede rødløg og lokale salater. 

Kan også fås med glutenfri bolle

OBS! Der kan forekomme spor af gluten.

Burger Kr. 135.-

SVAMPEBURGER

Rosastegt oksekød med sprød kalvebacon, Karl Johan svampecreme,

Syltede rødløg og svampe. Samt friske krydderurter,

trøffelmayo og kål -salater

 

Kan også fås med glutenfri bolle

OBS! Der kan forekomme spor af gluten.

Burger Kr. 135,-

VEGETAR BURGER
Selleribøf med chilimayo, lokal ost, løgkompot, syltede rødløg og lokale salater. 

Kan også fås med glutenfri bolle

OBS! Der kan forekomme spor af gluten.

Tilbehør Kr. 55,-

Ovnstegte kartofler med frisk rosmarin samt chilimayo og årstidens grønne salat. 

 

Tilkøb Kr. 18,-

Spejlæg. 

 

EKSTRA HJEMMELAVET DIP Kr. 10.-

Trøffelmayo eller chillimayo.