KYLLING
Kylling m. kalvebacon, pesto, syltede rødløg og lokale salater.
----
FLÆSKESTEG
Flæskesteg og rødkål med surt og sprød svær
og lokale salater.
----
LAVES MED NYBAGT SURDEJSBRØD OG SERVERES MED LOKALE SALATER
Menukort
Håndmad - serveres frem til kl. 14.00 Kr. 90.-
Lokal ost, røget skinke, syltet rødløg, frisk salat, marmelade og øko. smør. Anrettet med lyst surdejsbrød og mørkt brød.
Brunch Kr. 185.-
Røræg, kalvebacon og lokale pølser, frisk fiskerillette med rugbrødschips samt årstidens lokale frugter. Tykmælk med ahornsirup og mysli, røget skinke, brie og lokal skæreost, marmelade. Smør og nybagt brød.
Sandwich - vælg mellem en af de tre nedenstående frokost Kr. 145.-
SKINKE OG OST
Fynsk skinke og ost m. grov sennep, løgkompot, og lokale salater
----
KYLLING
Kylling m. kalvebacon, pesto, syltede rødløg og lokale salater.
----
FLÆSKESTEG
Flæskesteg og rødkål med surt og sprød svær
og lokale salater.
----
LAVES MED NYBAGT SURDEJSBRØD OG SERVERES MED LOKALE SALATER
Varm fynske toast - vælg mellem en af de nedenstående frokost Kr. 145.-
KYLLING
Kylling og lokal ost, hjemmelavet pesto og fynsk kalvebacon
----
SKINKE
Røget skinke og lokal ost og pesto
---
FLÆSKESTEG
Flæskesteg og rødkål med surt og sprød svær
LAVES MED SURDEJSBRØD OG SERVERES MED LOKALE SALATER
GRÆSKARSUPPE frokost Kr. 115.- aften kr. 145.-
Hokkaidosuppe med kalvebacon, creme fraiche, sprøde krotoner, kerner og friske urter
Dertil langt tids hævet brød og smør
4-6 JULERETTER 4 juleretter kr. 285.-/ 6 juleretter kr. 335.-
4 retter
Marineret sild med karrysalat af æbler og kapers
Grov æbleflæsk af kalvebacon og fynske æbler
Langtidsstegt ribbensteg med rødkål og sprøde svær
Fynske oste med hybenkompot, syltede nødder og knas
6 retter
Marineret sild med karrysalat af æbler og kapers
Dildgravet laks, anrettet på salat, med sennepsdressing
Langtidsstegt ribbensteg med rødkål og sprøde svær
Grov æbleflæsk af kalvebacon og fynske æbler
Vildandebryst på vinterkål med honning-vinaigrette og sprøde kerner
Fynske oste med hybenkompot, syltede nødder og knas
TILKØB
Frisk fiskefilet stegt med Nigella-frø samt
hjemmelavet grov remoulade og citron 45,-
Risalamande med lokal kirsebærsovs og knas 45,-
Der servers nybagt lyst og mørkt brød samt smør
Årstidens salat - vælg en af nedenstående Kr. 140.-
CÆSARSALAT
Romainesalat, kylling, cremet dressing croutoner. Serveres med nybagt brød og smør.
SELLERISALAT
Lokale salater, selleribøf, friske urter, grøntsager, sylt og serveres med nybagt brød og smør.
Børnebræt Kr. 110.-
Kylling toast og sprød kartofler med ketcup, anrettet med grøntstave og frugt.
Tærte - serveres kun om aftenen Kr. 165.-
QUICHE LORRAINE
Sprød tærte med cremet fyld af kalvebacon, løg, ost Serveres med friske salater og cremefraiche med urter.
Årstidens gryderet - serveres kun om aftenen Kr. 185.-
Langtidsbraiseret kalvebryst serveret med urter og tilbehør, salat og ovnstegte kartofler med rosmarin samt nybagt brød.
3 RETTER EFTERÅRS MENU 2 retter kr. 318,- 3 retter kr. 360,-
Forret
Hokkaidosuppe med fiskerillette, kapers og urter
Hertil hjemmebagt kuvertbrød
105,-
Hovedret
Rosastegt oksefilet
Bagte løg og rodfrugter samt estragon kartoffel
med rødvins glace
248,-
Dessert
Risalamande:
Ris à la Ma’hus med kirsebæris,
sirup og sprødt kanelsukker
85,-
BAGT LAKS - serveres kun om aftenen Kr. 225.-
Laks i rygeostcreme, toppet med frisk dild og fennikel-æblesalat, anrettet med kartofler, surdejsbrød og smør
Burger Kr. 135,-
DEN FYNSKE BURGER
Rosastegt oksekød med sprød kalvebacon, lokal ost, løgkompot, trøffelmayo, syltede rødløg og lokale salater.
Kan også fås med glutenfri bolle
OBS! Der kan forekomme spor af gluten.
Burger Kr. 135.-
SVAMPEBURGER
Rosastegt oksekød med sprød kalvebacon, Karl Johan svampecreme,
Syltede rødløg og svampe. Samt friske krydderurter,
trøffelmayo og kål -salater
Kan også fås med glutenfri bolle
OBS! Der kan forekomme spor af gluten.
Burger Kr. 135,-
VEGETAR BURGER
Selleribøf med chilimayo, lokal ost, løgkompot, syltede rødløg og lokale salater.
Kan også fås med glutenfri bolle
OBS! Der kan forekomme spor af gluten.
Tilbehør Kr. 55,-
Ovnstegte kartofler med frisk rosmarin samt chilimayo og årstidens grønne salat.
Tilkøb Kr. 18,-
Spejlæg.
EKSTRA HJEMMELAVET DIP Kr. 10.-
Trøffelmayo eller chillimayo.