Skip to main content Skip to footer

4 retters Nytårsmenu. Kr 549.-

Nytår 2023

Menu

Forret

Ærtecreme med citronmarinerede kammuslinger og lyssej med urteolie og pastinakchips samt nybagt kuvertbrød.

Mellemret

Røget vildandebryst på marineret rosenkålssalat med mormordressing og peberrod. Dertil bagt timbale med foie gras og trøffel samt grønkålschips.

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad fra Kildegaarden, krydderkartoffel med bagt selleri og persille.

Dertil syltede skalotteløg på bund af jordskokkepuré, bagte rødbeder og svampe-flødesauce.

Dessert

Hindbær-fragilité med rødvinspocheret pære fra Kærsbo Frugtplantage.

Dertil karamel-is, råsyltede, grønne stikkelsbær samt rosmarin-tuille.

Tilkøb

Østers, 3 stk naturel med citronmarinade, 110 kr.

Foie gras med kompot og ristet briochebolle, 65 kr.

2 slags oste; “Sol over Fyn”: Rygeost med hybenkompot, modnet Fynbo og knækbrød, 75 kr.

 

Nytårsmenuerne afhentes på Thaisen Mahus d. 31.12. mellem kl. 11-14.

Vi står klar med bobler og hjemmelavet kransekage til alle på dagen.

Bestil årets unikke, festlige og velsmagende Nytårsmenu