Skip to main content Skip to footer

Torvet No. 1

NYE LOKALER, MEN SAMME HYGGELIGE STEMNING

Vi glæder os rigtig meget til at vise jer det nye flotte Ma’hus og invitere jer alle sammen indenfor til mange nye Ma’oplevelser.

Selvom Ma’huset genåbner i nye lokaler, vil den hyggelige stemning, de lækre lokale retter og kærligheden til de gode råvarer flytte med. Og de nye rammer giver os muligheden for, at kunne tilbyde alle vores gæster, mange flere nye unikke oplevelser.      

NY FLOT RESTAURANT, SELSKABSLOKALER OG MULIGHED FOR BOOKING AF MØDELOKALER  

Det nye Ma’hus bliver indrettet med et hyggeligt cafeområde og som noget nyt en eksklusiv restaurantafdeling, hvor der i weekenden vil blive serveret unikke smagsoplevelser med 6-8 retters menuer. De nye lokaler rummer også selskabslokaler, så det fremadrettet bliver muligt at holde fester i flotte aflukkede lokaler.

Som noget nyt vil erhvervslivet også kunne booke mødelokaler med nye og moderne faciliteter og selvfølgelig med den gode og professionelle service, kendt fra Thaisen Hus i Hillerslev.   

EVENTS

I løbet af året vil der i det nye Ma’hus blive afholdt forskellige arrangementer, såsom vinsmagning inklusiv tapas og gin- eller romsmagning i vores nye store vinkælder. Vinkælderen er også åben for selskaber og med vores nye cocktail bar kan jeres aften kun blive god.

Som noget helt nyt, får vi nu også muligheden for at invitere jer helt ind bag kulisserne, når vi afvikler vores kokkeskole for grupper og firmaer.

Hvis du vil læse mere om flytningen har Fyns Stiftstidende været på besøg og skrevet en spændende artikel om det nye Ma’hus på Torvet 1 i Ringe.  

https://fyens.dk/faaborg-midtfyn/vinkaelder-i-en-gammel-bankboks-og-karaokebar-med-velourgardiner-ny-stor-restaurantsatsning-klar-midt-i-krisetider